Thursday, November 8, 2012

Tere, palun üks töö!

Täna käisime tööbüroos. 6 tundi ootamist ja saimegi enda intervjuu tehtu. Siin käib nii, et hommikul lähed kohale, seal ukse taga on kari inimesi, kes kõik koos ühte ruumi lähevad. Siis hõigatakse välja tööd, mis pakkuda on ja peab kohe ütlema, et võtad selle, või muidu jääd ilma! Tööd saavad saada ainult need, kellel on intervjuu tehtud ja selleks kulub vähemalt päev, kui mitte kaks. Aga kui oled siin, ja ööbimist pole, ja raha ka mitte, siis on see ulme, sest kõik on nii kallis. Igaljuhul me oleme nii kaugel, et saame homme karjuda, et meie tahame, kui mingigi sobiv töö välja karjutakse=)
See on ka suur eelis, et meil auto on! Avab kohe rohkem uksi!
PAHA UUDIS on, et meie arvuti hakkas juksima, et enam ei saa üldse kindel olla, millal ta otsustab pildi ette võtta ja millal mitte- nii, et meie postitused ehk jäävad ka harvemaks vb. Eile enam ei läinud kuidagi tööle, hommikul nüüd läks ja nüüd õhtul... jälle ei läinud... Ja nüüd läks. Täitsa lambist..
Kaarlil on natuke paha olla ja tema kirjutada ei taha ja me peame kiirest tema cv ära saatma, sest Jumal teab, kaua meie arvuti pilti ees hoiab!=)

Aga kallid kõigile!
Ja juba natuke igatsen!=)

2 comments:

  1. seda ette kujutada, kuidas te homme seal tööde väljahõikamisel siis otsusele jõuate..... päris tore :)))

    ReplyDelete
  2. Loodan, et saate endale mõnusa töö ja loodan, et teie arvuti lõpetab jonnimise ja teeb tööd edasi, sest nii tore on teie tegemistest lugeda :)
    Edu teile, nunnud! :)
    Kata

    ReplyDelete